Ételeid ízesítésére használva, étkezési sóként fogyasztva minden pozitívumát élvezheted.
Jótékonyan hat tested biokémiai és biofizikai folyamataira. Pozitívan hat keringési- és idegrendszered, valamint sejtjeid működésére. Szabályozza a vérnyomást, és jótékony hatást gyakorol a szívműködésre (természetesen csak megfelelő mennyiségben fogyasztva). Támogatja és segíti az anyagcsere-folyamatokat, méregtelenít. Lúgosítja a szervezeted, helyreállítja annak sav-bázis egyensúlyát. Erősíti a csontjaidat, izmaidat, ízületeidet. Kívül-belül hidratál és támogatja immunrendszeredet. Energetizál és egyensúlyba hoz. Jelentősége éppen ezért a gasztronómiában különösen meghatározó, nem ok nélkül szavazott bizalmat ennek a különleges sónak számos neves séf és szakács.
A Himalája Só tökéletes tisztaságú, kézzel bányászott természetes só, melyet a Karakorum hatalmas és különleges hegyeinek mélye rejt. A több millió éve képződött tengeri sót a természet eredeti tisztaságában és formájában őrizte meg, mely a kíméletes bányászatnak és feldolgozásnak köszönhetően ma is szennyeződés és adalékanyag mentesen juthat el otthonába – megőrizve azt az érintetlenséget, ásványi anyagokban való gazdagságot, egyedi formát és színvilágot, melyet az egykor a Himaláját borító ősi tenger hagyott hátra számunkra. A Himalája Só nemcsak só, jóval több annál…
Forgalmazó: Biorganik Online Kft.