A fagyasztva szárítás egy különösen kíméletes eljárás, amivel a gyümölcs természetes tulajdonságai, színe, íze, illata, valamint ásványi anyag és vitamintartalma változatlan marad. A feldolgozás során nem használnak színezéket és tartósítószereket, adalékanyagokat.
FOGYASZTÁSI JAVASLAT:
natúr formában, vagy gyümölcsteának, feketetea ízesítésére, joghurt vagy egyéb tejkészítmények ízesítésére, dúsítására, sütemények, desszertek alapanyagaként. Vegetáriánus, paleolit és egyéb diétás étrendekbe kiválóan beilleszthető termék. Mézben elkeverve a gyümölcs visszanyeri eredeti formáját és így desszertként, vagy akár tea készítésére is alkalmas. Tea készítésénél fontos, hogy a víz 60 foknál ne legyen melegebb, így őrizhetjük meg legjobban a gyümölcsök értékes tulajdonságait.
ÖSSZETEVŐK:
100 % kékáfonya gyümölcs (Vaccinium corymbosum) fagyasztva szárítási technológiával.
175g friss kékáfonya fagyasztva szárításával készül 25 g termék.
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Sót kizárólag nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz.
Forgalmazó: Herbárium 2000 Kft.