A fagyasztva szárítás egy különösen kíméletes eljárás, amivel a gyümölcs természetes tulajdonságai, színe, íze, illata, valamint ásványi anyag és vitamintartalma változatlan marad. A feldolgozás során  nem használnak színezéket és tartósítószereket, adalékanyagokat.

FOGYASZTÁSI JAVASLAT:

natúr formában, vagy gyümölcsteának, feketetea ízesítésére, joghurt vagy egyéb tejkészítmények ízesítésére, dúsítására, sütemények, desszertek alapanyagaként.

Vegetáriánus, paleolit és egyéb diétás étrendekbe kiválóan beilleszthető termék.

Mézben elkeverve a gyümölcs visszanyeri eredeti formáját és így desszertként, vagy akár tea készítésére is alkalmas. Tea készítésénél fontos, hogy a víz 60 foknál ne legyen melegebb, így őrizhetjük meg legjobban a gyümölcsök értékes tulajdonságait. 

ÖSSZETEVŐK:

100 % szeletelt eper gyümölcs fagyasztva szárítási technológiával.

200 g friss eper fagyasztva szárításával készül 20 g termék.

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Sót kizárólag nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz. 

Forgalmazó: Herbárium 2000 Kft.